Monday, April 20, 2009

Kinjeng

Kinjeng iki..ngeliake aku jamane mbiyen rikolo sering golek kinjeng iki..
Soko kinjeng iki trus buntute tak taleni benang digawe mancing kinjeng Kebo.

Golek kinjeng..iku dolanan sing murah, meriah tur juga nyenengke.

Opo sih ono saiki sing dolalan koyo keke nang Bagelen o....






2 comments: