Monday, April 20, 2009

Kinjeng Kebo


Nah..iki sing jenenge kinjeng kebo...mbiyen iku yen sore-sore nang Bagelen aku lan konco-koncoku podo taruhan. Sig sopo oleh kinjeng kebo paling akeh mengko diwenehi "dir" alias Gundu
Makane paling gampang le nggolek nganggo kinjeng sing cilik mau opo nganggo klamat onggo-onggo. Yen ora aku nganggo pulut-e wit nongko.
Jan...masa kecil nyenengake banget yo...

1 comment: