Sunday, January 18, 2009

Lanting dan Bakpia

Konco-koncoku sing dari Bagelen...sopo wonge sing rakenal karo lanting Mbugel (Daerahe Pak Joko....). Opomaneh..lanthinge Yu Kas sing gurih, garing trus juga kemriuk. Coba..banyangno wae.., karo nonton bal-balan nang TV, ngumbene teh tubruk gulo batu trus nyamikane lanting Yu Kas..jan muak nyus tenan lho....
Oh yo, siji maneh lho. Saiki ang Bagelen ono juga Bakpia lho....ini tak wenehi fotone wae yo...







Jabat erat,
Naji, BA



3 comments:

  1. Q lagi mau buat promosi tntang bakpia bagelen...
    boleh minta info lbih jelas ga?

    ReplyDelete
  2. dulu waktu lomba LKS di SMK
    buat produk unggulan aq promokan bakpia bagelen JEANE...
    trnyata jadi winner
    n masuk ke provinsi, q promokan krimpying asli yu kas, n Alhamdululah jadi runner up...
    produk Purworejo, khususnya Bagelen memang patut diacungi jempol.....

    ReplyDelete